VIDEO. Percheziții de amploare la clanurile interlope. S-a tras cu arma
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Poliția Română efectuează 37 de percheziții domiciliare.  Unul dintre suspecți a încercat să fugă.

Poliţia Română efectuează, joi, 37 de percheziţii domiciliare în București, Ilfov și Teleorman, transmite Agerpres. Unul dintre suspecți a încercat să fugă, iar polițiștii au tras un foc de armă. Descinderile ar avea loc la clanul „Sadoveanu”, care i-ar fi amenințat pe membrii unui clan din Roșiorii de Vede, scrie Digi24.ro.

"Poliţia Română efectuează 37 de percheziţii domiciliare pentru combaterea infracţionalităţii, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale şi protejarea comunităţii de activităţile ilegale. Percheziţiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unităţile de Parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, delapidare, tăinuire, furt din locuinţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", menţionează MAI.

Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Percheziţiile se desfăşoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracţionalităţii de orice fel şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, a adăugat MAI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel