VIDEO. Salvare SPECTACULOASĂ. Cum a reușit un băiat să își salveze sora aflată la un pas de fi lovită de o mașină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Salvare contra cronometru. Un băiat de 15 ani a reușit să își salveze sora în vârstă de 3 ani,  aflată la un pas de a fi lovită de o mașină.

Un băiat de 15 ani din Brazilia a dat dovadă de mult curaj atunci când și-a salvat sora în vârstă de trei ani, care alerga pe o șosea, fără să se asigure, scrie Daily Mail. Copila era la un pas de a fi lovită în plin de o mașină care venea cu viteză pe stradă, dar a fost salvată imediat de fratele său. Băiatul a alergat brusc în stradă și a împins-o. Nici unul dintre ei nu a fost rănit.

„A fost un act eroic. Fata aia s-a născut din nou. Nu am mai văzut așa ceva. De ieri, el este un erou”, a povestit unul dintre martori.

În imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum fata trece neregulamentar strada, alergând. Fratele său așteaptă să treacă mai multe mașini pentru a putea traversa și el, dar la un moment dat fetița nerăbdătoare aleargă înapoi spre el, ieșindu-i în întâmpinare. În acel moment o mașină care se deplasa cu viteză era cât pe ce să o lovească în plin pe copilă. Nu s-a întâmplat nimic, pentru că fratele său a fugit imediat către ea și a împins-o din fața mașinii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel