VIDEO. Samsung a lansat Z Fold 2, telefonul pliabil de 2.000 de dolari
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Samsung Electronics a prezentat marți noul telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold2.

Z Fold 2, un nou telefon pliabil, a fost lansat de Samsung, informează Mediafax. El costă 2.000 de dolari şi este deja disponibil pentru precomandă. Noul telefon pliabil este mai subţire şi vine cu îmbunătăţiri la capitole cheie. Potrivit Samsung, el este acum mai rezistent și are un ecran mult mai bun. Designul pliabil este susținut de o balama ascunsă, care se integrează în construcția dispozitivului. O aplicație specială permite depășirea graniței dintre ecranul secundar și cel principal. Dispozitivul este compatibil cu rețeaua 5G și are o baterie de 4.500mAh și încărcare super rapidă

„Totul este pur şi simplu mai bine gândit decât în prima versiune. E mai sofisticat, e următorul model şi te aşteptai să facă asta, să aibă de învăţat de la versiunea originală şi să repare diferite lucruri”, a declarat expertul Lewis Hilsenteger.

Galaxy Z Fold2 va fi disponibil în aproximativ 40 de piețe, inclusiv S.U.A., Coreea și România, în data de 18 septembrie 2020, cu posibilitatea de a fi achiziționate în perioada de precomandă de la 1 septembrie 2020, scrie Descoperă.ro. Samsung are competiţie serioasă în acest segment. Microsoft a prezentat recent telefonul Duo cel care are, aşa cum spune şi numele, 2 ecrane. Huawei şi Motorola propun şi ei telefoane de acest fel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel