VIDEO incredibil cu accidentul de mașină în care a fost implicat ministrul Transporturilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
În spațiul public au apărut imagini cu momentul accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Un motociclist aflat în trafic a surprins automobilul în care se afla ministrului Transportului atunci când s-a produs accidentul. Amintim că la volan se afla șoferul lui Lucian Bode.

Din imaginile făcute publice se poate observa că automobilul în care se afla ministrul Transporturilor circula cu viteză pe drumul național care leagă Râmnicu Vâlcea de Pitești, în dreptul localității Dumbrăvești, scrie Gândul.ro. Acesta avea sirena pornită și a încercat să depășească neregulamentar celelalte mașini, trecând pe contrasens. Un motociclist a filmat mașina oficialului în timp ce depășea o coloană de mașini aflate în trafic, pe linie continuă.

La scurt timp, automobilul în care se afla Lucian Bode, s-a oprit într-un gard, după ce a lovit un alt automobil de culoare albă în plin. În imagini se vede că mașina lovită este serios avariată. La fața locului pot fi observate o ambulanță și o autospecială de pompieri. Amintim că Lucian Bode s-a ales cu răni ușoare în urma acestui accident.

VEZI ȘI: UPDATE: Ministrul Bode, AJUNS de blestemul LIPSEI autostrăzii. ACCIDENT pe Drum Național

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel