VIDEO VIRAL. Miru, despre clipul „Jos cu Legalele”: A prins pentru că e vorba de o experiență personală
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cântăreața și vloggerița Miru a vorbit la DC Muzică despre clipul realizat de ea, intitulat „Jos cu legalele”, care s-a viralizat rapid pe Internet. 

Invitată la interviurile DC News, cântăreața și vloggerița Miru a vorbit și despre clipul „Jos cu legalele”, în care s-a deschis în fața urmăritorilor ei privind consumul de etnobotanice și urmările tragice. 

„Eu am expus o parte din viața mea și i-am zis mamei că voi pun chestia asta pe net. Mama m-a întrebat dacă sunt sigură pentru că o să arunce multă lume cu terci în mine și o să se audă multe vorbe”, a spus Miru în studio-ul DC News.

Miru a explicat apoi că și-a asumat totul și rezultatul e o „doză” de educație. 

„Și în ziua de astăzi se lasă comentarii la vlogul respectiv. Este un vlog care a prins pentru că este vorba despre o experiență personală”, a mai dezvăluit Miru. 

În continuare, artista a precizat că „eu nu mă apuc să povestesc de obicei despre relațiile mele, despre experiențele negre din viața mea. Chiar a fost primul episod oficial în care m-am deschis în fața oamenilor și le-am spus pentru că citisem o știre pe net cum să s-ar putea să revină chestiile astea”. 

Gândindu-se la propria experiență și la ce s-a întâmplat cu unii oameni pe care îi cunoștea atunci, Miru a decis că nu poate lăsa lucrurile așa. 

„Am zis că nu am cum eu, personal, să permit ca încă o generație să treacă prin asta și să rămână cu sechele la fel de nasoale sau mai nasoale decât cele cu care a rămas generația mea. 

Mulți dintre ei nici nu mai sunt printre noi. Eu sunt născută în 92. Noi am prins de la walkman, invenția Internetului, dar și aceste magazine. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am revenit și că am fost cât de cât rațională”, a conchis Miru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel