VIDEO VIRAL Polițist filmat în stare de ebrietate la Constanța
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un polițist a fost filmat în stare de ebrietate pe o stradă din Constanța. Imaginile au ajuns pe internet. 

Un poliţist local în uniformă a fost filmat când se afla într-o avansată stare de ebrietate pe stradă, în zona gării din Constanţa, imaginile fiind făcute publice pe Internet.

Pentru a nu cădea, în condiţiile în care cu greu se ţinea pe picioare, poliţistul se sprijinea de vitrinele unui magazin, ulterior aşezându-se pe treapta unei scări.

Poliţistul este angajat al Primăriei Cobadin şi, potrivit primarului comunei constănţene, Cornel Cocoş, bărbatul de afla în afara orelor de serviciu, dar pentru că purta uniforma, împotriva lui vor fi luate măsuri după ce va fi chemat în comisia de disciplină.

Polițistul va fi cercetat disciplinar

"A venit prin transfer la noi, de la Băneasa (...) o să-l bag în comisia de disciplină, era liber, nu în tură, dar necazul lui a fost că era în ţinuta de poliţist local. Era un băiat liniştit, om serios, dar uite ce probleme ridică", a afirmat vineri Cocoş.

Primarul comunei Cobadin a mai spus că, pentru situaţia în care s-a aflat, poliţistul local ar trebui dat afară din cadrul structurii unde îşi desfăşoară activitatea.

"Aşa ar trebui, să fie dat afară (...) fără măsuri din astea, noi nu facem ordine. Dar să vedem ce spune legea", a mai spus Cornel Cocoş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel