VIDEO VIRAL: Un bărbat s-a bronzat cu masca de protecție pe față
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ, Pixabay
Foto ilustrativ, Pixabay
Un clip realizat de un bărbat care spune că a făcut plajă cu masca de protecție pe față s-a viralizat pe Internet.

Videoclipul realizat de un bărbat care spune că a făcut plajă cu masca de protecție pe față, uitând să o scoată, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Clipul s-a viralizat nu pentru ce spunea bărbatul, ci pentru felul în care arăta el, după ce a stat la plajă cu masca pe față. Chipul îi era bronzat cu 'modelul' măștii.

'Deci, ieri am facut plajă în grădină. Și am uitat să-mi scot masca. Chiar nu sunt fericit, băieți', a spus bărbatul.

Pe ambele părți ale feței sale se puteau vedea, de asemenea, urmele de la curelele măștii.

'Cum o să muncesc în halul ăsta?', întreaba el.

VEZI ȘI: VIDEO cu şobolani care sar din mașinile cu gunoi și fug pe străzile din Viena

Iată clipul

VEZI ȘI: Accident neobișnuit în Botoșani. Un tânăr a fost lovit pe trecerea de pietoni de un CÂINE care alerga cu viteză - VIDEO

Tânărul care îşi răsuceşte capul la 180 grade - VIDEO VIRAL

Un video cu un bărbat care își rotește capul la 180 de grade a devenit viral în mediul online.

Nu încercați așa ceva acasă! O filmare pe cât de bizară pe atât de virală în mediul online, îl arată pe un bărbat care își rotește capul la 180 de grade, înainte de a-l întoarce înapoi în poziția inițială. Clipul a fost postat pe TikTok de către un utilizator, care a completat: “Truc de petrecere! #Duet dacă poți face acest lucru”.

În imagini, se poate observa cum bărbatul pune o mână pe bărbie și alta în spatele capului, și își întoarce încet capul până realizează o mișcare completă de 180 de grade, scrie LadBible.

La un moment dat se aude o voce din spatele camerei care spune: “Oh, s ***! Am nevoie de o băutură, am nevoie de o băutură!”. Reprezentanții TikTok au ținut să informeze publicul că: „Acțiunile din acest videoclip sunt efectuate de profesioniști sau supravegheați de profesioniști. Nu încercați”.

Mulți oameni au fost uimiți de cascadoria ciudată, videoclipul acumulând 3,3 milioane de vizionări și peste 53.000 de aprecieri. Utilizatorii TikTok au comentat spunând că bărbatul le-a amintit de o „bufniță” sau de filmul "Exorcist".

Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel