Videoclip NOU pentru o piesă legendară a lui Michael Jackson, adaptat pandemiei de coronavirus VIDEO
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
michael jackson
michael jackson
Pe contul oficial de YouTube al lui Michael Jackson a fost publicat de curând un nou videoclip al piesei „Heal the World” (n.r. - Vindecați lumea), cu imagini adaptate crizei cu care se confruntă lumea întreagă. În videoclip, artistul apare interpretând melodia în timpul concertului susținut în România în 1992.

Piesa, lansată în 1992 și extrasă din albumul „Dangerous", are același nume ca fundația creată de Regele Pop pentru a ajuta copiii nefericiți.

În videoclipul original, imaginile arătau copii într-un decor de războaie și catastrofe. În noua versiune din 2020, regele pop apare interpretând cântecul în timpul concertului susținut în 1992, pe stadionul național din București.

Imaginile cu artistul alternează cu secvențe care ilustrează epidemia de coronavirus din Statele Unite, Italia, Spania, China, Franța: bolnavi, spitale, oameni cu măști de protecție, reguli de distanțare socială, străzi pustii, oameni care se spală pe mâini, pancarte pe care sunt scrise mesaje de mulțumire adresate corpului medical, dar și cercetători care lucrează la găsirea unui tratament. Clipul se încheie cu un citat al interpretului: "We are a familiy. We are one" (n.r. - Suntem o familie. Suntem ca unul), scrie rtbf.be

"Deoarece muzica și spectacolele continuă să unească lumea în timpul pandemiei de COVID-19, pare firesc să includem interpretarea live a lui Michael cu piesa "Heal the World", în care să integrăm imagini din vremurile actuale, ca un mesaj global de încurajare și mângâiere către toți, în această perioadă dificilă", a fost mesajul apărut pe contul oficial al artistului. 

Mesajul se încheie cu un apel la donații, de orice fel, pentru ca organizația artistului să-i ajute pe cei în nevoie în timpul acestei crize.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel