Vin mesajele de susținere pentru Ludovic Orban. ”În UNANIMITATE. Condamnăm atacurile publice”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Filialele locale ale PNL îl susțin în continuare pe Ludovic Orban și condamnă atacurile publice.

Preşedintele filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal, Cristian Chirteş, a anunţat, vineri, că Biroul Politic Judeţean al PNL Mureş a adoptat cu unanimitate de voturi rezoluţia de susţinere a preşedintelui formaţiunii, Ludovic Orban, şi a întregului Birou Politic Naţional, scrie Agerpres.

"Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Mureş, a adoptat în unanimitate de voturi rezoluţia de susţinere a preşedintelui Partidului Naţional Liberal, domnul Ludovic Orban şi a întregului Birou Politic Naţional. În 2017, Ludovic Orban a preluat Partidul Naţional Liberal aflat în opoziţie, a reuşit alături de echipa Partidului Naţional Liberal performanţa câştigării alegerilor europarlamentare, prezidenţiale, locale şi a reuşit să coaguleze în jurul Partidului Naţional Liberal o majoritate şi o coaliţie de guvernare care să asigure reformarea şi modernizarea României. Ludovic Orban este Prim Ministrul care, în cea mai neagră şi tensionată perioadă din istoria postdecembristă a României, şi-a asumat responsabilitatea de a guverna o ţară care se confruntă cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populaţia, cât şi mediul de afaceri, reuşind împreună cu echipa sa performanţe remarcabile, atât în domeniul sănătăţii, cât şi economic", a arătat Cristian Chirteş într-un comunicat.

Condamnă atacurile publice



Potrivit comunicatului, PNL Mureş a decis, joi seara, că va continua alături de preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, şi va susţine proiectul liberal de reformare şi modernizare a României.

"Condamnăm atacurile publice, susţinem şi recomandăm ca problemele de natură internă să fie dezbătute doar în forurile statutare ale Partidului Naţional Liberal", se mai afirmă în documentul transmis de către liderul PNL Mureş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel