Mara Bănică a primit diagnosticul: "Vine o vreme când te POCNEȘTE viața fix în ochi"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 16 oct, 07:58 | Vedete

Mara Bănică / Foto Facebook

Mara Bănică le-a dezvăluit fanilor ce a făcut la medic.

La 44 de ani, Mara Bănică a decis să meargă la un medic oftalmolog, după ce a remarcat că nu mai vede bine atunci când citește. După ce a consultat-o, jurnalista a primit un diagnosticul, motiv pentru care, de acum înainte, trebuie să poarte ochelari de citit.

“Vine o vreme când te pocnește viața fix în ochi, cum s-ar spune. De astăzi, port ochelari la citit”, a scris Mara Bănică pe pagina de Instagram.

“Arăți foarte sexy cu ochelari! Nu că n-ai fi!”, “Sănătatea dumneavoastră contează! Vă apreciez foarte mult”, “Frumoasă, frumoasă, frumoasă… Cu și fără ochelari… Și nu doar fizic, ci pe de-a-ntregul… Bravo ție și păcat de cei care nu te-au apreciat ca ființă, suflet și femeie!”, “Îți vin foarte bine! Eu port ochelari permanent!” și “Cu sau fără ochelari, oricum ești o drăguță, un om inteligent și o super femeie” au fost câteva dintre comentariile fanilor la fotografie postată de jurnalistă. 

          Vezi această postare pe Instagram                  

Vine o vreme cand te pocneste viata fix in ochi, cum s ar spune. De astazi, port ochelari la citit. :) Multumesc celor de la Lensa pentru ajutor!????

O postare distribuită de Mara Banica (@marabanica) pe Oct 15, 2020 la 6:03 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri