Violator ROMÂN în serie, condamnat în Anglia. ”Închisoarea e cel mai bun loc pentru el”. Va fi urmărit PE VIAȚĂ
Autor: Irina Constantin pe 24 sep, 23:31 | Social

foto Sky News Mihai Roban

Un violator în serie din România a atacat o femeie la doar o săptămână după ce a aterizat în Marea Britanie. 

Este vorba despre Mihai Roban, în vârstă de 47 de ani. Sky News transmite că el mai avea două condamnări pentru viol în România, înainte să ajungă în Marea Britanie, la începutul acestui an. La doar o săptămână după ce a aterizat pe pământ britanic, în 20 ianuarie, el a atacat o tânără de 28 de ani, care ieșise dintr-un bar și se îndrepta spre casă. Atacul a avut loc în nordul Londrei, în Finchley. 

Astăzi, bărbatul a fost condamnat la 7 ani și opt luni de închisoare și va fi înregistrat pe viață în registrul infractorilor sexuali. Conform informațiilor din Anglia, bărbatul de 47 de ani a forțat-o pe tânăra de 28 de ani în spatele unei toalete publice. Strigătele fetei au alertat un trecător, care a intervenit. 

Sergentul detectiv Michael Daly a punctat că ”Roban era de doar o săptămână în Anglia când a avut loc atacul. Când am efectuat ancheta cu poliția din țara sa natală, din România, am descoperit că mai avea două condamnări precedente pentru viol și închisoarea este cel mai bun loc pentru el.” Conform anchetatorilor britanici, bărbatul și-a susținut nevinovăția până cu o săptămână înainte de începerea procesului. 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri