Violeta Alexandru acuză PSD: Nu ține cont de nimic. Strategie coordonată de blocare
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Violeta Alexandru a ieșit sâmbătă dimineață într-o conferință de presă în care acuză PSD, întrebată dacă va dubla alocațiile. 

Întrebată despre dublarea alocațiilor, ministrul Muncii a afirmat că subliniază că decizia CCR este obligație, deci nu e vorba despre opțiunea sa. ”Este o decizie de echipă” a completat ea, însă. ”Ne consultăm pentru cea mai bună opțiune, care se bazează exclusiv pe o analiză obiectivă” a continuat ministrul. 

Ministrul a mai spus că ”exclusiv PNL a fost cel care, în ultimii ani, a inițiat propuneri legislative pentru majorarea alocațiilor”. 

Vorbind despre aceste majorări, Violeta Alexandru nu a uitat de PSD, despre care spune că ”trimite aproape zilnic proiecte din Parlament de dublare, de triplare, de patru, de cinci ori, a mai multor tipuri de cheltuieli, fără să indice sursa bugetară”. Violeta Alexandru susține că PSD e conștient că propunerile sunt populiste. Ea lansează și o serie de acuzații: ”Îmi fac impresia unei strategii coordonate de a ne bloca activitatea prin tot felul de propuneri care nu-și au suportul în posibilitățile bugetare”. ”Nu ține cont de nimic” a continuat Alexandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel