Violeta Alexandru, ATAC la PSD în miez de noapte. "Am plecat de la un dezastru lăsat de ei"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a lansat un atac la adresa PSD în miezul nopţii. 

"La mine lucrurile arată așa. Pare un simplu tabel dar el are în spate și muncă dar și determinarea de a ajunge, printr-o urmărire constantă a progresului, la rezultate.

Am plecat de la un dezastru lăsat de PSD. S-a muncit. Așa este normal, acest lucru vreau să se înțeleagă la nivelul angajaților din Minister și din instituțiile din coordonare, Casele de Pensii și celelalte. Sigur că nu am putut face miracole peste noapte.

Sabotaj, denigrat ministrul doar pentru că vrea rezultate și găsit motive ca să nu se poată? Da, au fost de toate. Să procedezi așa pare ușor. Mai greu cu #munca. Cifrele nu mint. Se vede cine muncește și cine, nu. Inclusiv când se știe că ministrul urmărește acest subiect. Sigur că situația statistică se îmbunătățește ușor de la o zi la alta. Cazul Alba, cu niște probleme uriașe de care nu s-a ocupat niciun ministru - este o poveste în sine. Voi prezenta situația finală curând. Sper ca și modul în care sunt tratați pensionarii de către casele de pensii s-a schimbat.

La care dintre Casele de Pensii ați avut cea mai neplăcută experiență și la care ați avut o experiență plăcută, în sensul că ați fost tratați cu respect iar cererea a fost soluționată eficient și înainte de termenul maxim legal? Dumneavoastră faceți cea mai corectă evaluare. Pentru dumneavoastră trebuie să se muncească.", a scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel