Violeta Alexandru, mesaj tranşant: Nu mă interesează să fiu simpatizată de angajaţi. Vreau performanţă
Autor: Florin Răvdan pe 05 oct, 23:24 | Guvern

Violeta Alexandru Foto: Crișan Andreescu

Violeta Alexandru le-a transmis un mesaj clar şi tranşant angajaţilor Ministerului Muncii. 

"Sunt un om care dă o șansă oricui, indiferent de simpatiile politice. Vreau performanță la Ministerul Muncii. Nu mă interesează să fiu simpatizată de angajați. Nu am prietenii. Vreau performanță. Dacă jumătate dintre casele județene de pensii din țară reușesc să se organizeze (cu personal, poate, insuficient; mulți dintre acești colegi care au performat nici nu și-au pus problema să îmi prezinte greutățile, și-au văzut de treabă) și NU au restanțe în soluționarea dosarelor de pensii înseamnă că #sepoate.", a scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

Decizii FINALE

 

"Din respect pentru efortul acestor directori/colegi din casele performante care au muncit și, mai ales, pentru că nu mă interesează funcția cât mă interesează respectul pentru pensionari, voi lua decizii la finalul acestei săptămâni cu privire la directorii caselor care, în pofida insistențelor mele, au în continuare restanțe. Totuși, au trecut 8 luni de când am cerut să se rezolve lucrurile. În această perioadă, am cerut inclusiv să fie detașati oameni de la CNPP, să meargă directorii din aparatul central să ajute.

Dacă îi întrebi pe acești oameni de ce, găsesc zeci de explicații. Am depășit perioada acestor explicații. I-am sprijinit și încurajat să își rezolve parte din problemele cu care se confruntau tocmai pentru a aduce la zi dosarele de pensii. Astăzi, în ciuda acestor eforturi, nu se văd rezultatele.Acum tragem linie. Am cerut Președintelui CNPP ca, în cel mai scurt timp, să opereze schimbări la nivelul conducerii caselor de pensii neperformante.

Spun clar care sunt acestea: Alba (aici e un istoric urât dar totuși nu o să las pensionarii să aștepte 5 ani ca să se recupereze miile de restanțe moștenite de la fosta conducere), Sector 1, Bihor, Ilfov (un Director care m-a sfidat, pur și simplu în fața evidențelor), Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Vâlcea, Neamț, Hunedoara – Petroșani, Giurgiu, Gorj. Toate termenele de înțelegere au expirat pentru actualii directori. Cine nu poate face performanță în folosul cetățeanului, este mai bine să se retragă.", a mai scris ministrul. 

Te-ar putea interesa și ....
Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri