Violeta Alexandru, SCANDAL în primele minute ale audierii. "Știu ce faceți!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Violeta Alexandru și Adrian Solomon, președintele Comisiei de Muncă,  s-au certat din primele minute ale audierii pentru învestirea în funcția de ministru al Muncii. 

"Unii colegi vor să vă audieze mai des. Ați putea să faceți audierile astea chiar la grupurile din Cameră sau din Senat, că atunci ar fi cel mai indicat. Probabil că toți colegii au urmărit dacă există schimbări în programul de guvernare. Sper ca la final să aveți un vot favorabil doamna ministru, în speranța că îi veți convinge, mai ales că aveți și o experiență de trei luni în fruntea acestui Minister", a început președintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, Adrian Solomon, audierea Violetei Alexandru.

"Aș vrea să le mulțumesc celor care cu ocazia precedentei audieri au apreciat că merit votul de încredere și m-au susținut, dar și celor care nu m-au susținut, pentru că m-au ambiționat. M-au ambiționat să arăt că se poate și vă prezint, după trei luni de activitate, repet, principalele rezultate pe care le-am atins. În același timp, domnule președinte, vă reamintesc că de câte ori m-ați chemat la Comisie, este adevărat, instituțional, ci nu printr-un e-mail personal al uneia dintre colegele dvs., doamna Olguța Vasilescu, care spunea în presă că nu m-am prezentat la Comisie, invitându-mă de pe un e-mail personal...", a răspuns Violeta Alexandru.

Cearta dintre cei doi a continuat ulterior

Adrian Solomon: Am rugămintea să nu începem cu atacuri la persoane și cu răfuieli!

Violeta Alexandru: Este adevărat că de câte ori m-ați chemat, am venit la Comisie, am venit.

Adrian Solomon: Nu v-am reproșat că nu ați venit. Rugămintea mea este...

Violeta Alexandru: Nu...spuneați că ar trebui mai des. De câte ori m-ați chemat, am venit la Comisie, când m-ați chemat instituțional. 

Adrian Solomon: Nu, domnul senator spunea că ar fi bine mai des să ne vedem.

Violeta Alexandru: Nu, dvs. ați spus că vreți să mă vedeți cât mai des și de câte ori m-ați chemat am venit în fața Comisiei. 

Adrian Solomon: Nu, nu, nu, cred că ați înțeles greșit. Eu preluasem ceea ce domnul senator de Teleorman spusese că e bine să ne vedem mai des. 

Violeta Alexandru: În măsura în care mă chemați instituțional și nu prin e-mailuri personale, vin la Comisia dvs. 

Adrian Solomon: Deci lăsați, nu ne mai certați dvs. Rugămintea mea este... haideți ca să nu dăm votul acum, ca să încheiem rapid această dezbatere. Vorbiți despre ceea ce v-am rugat. Nu vorbiți despre nimeni din această sală, pentru că nu aveți calitatea, până nu veți fi parlamentar, să cercetați pe vreunul dintre colegii mei, senatori sau deputați. 

S-au certat și ulterior pe baza jignirilor adresate

Violeta Alexandru: Ați văzut că eu vă răspuns civilizat și elegant și dumneavoastră mă jigniți, dar trecem peste.

Adrian Solomon: Puteți fi mai explicită în ce au constat jignirile?

Violeta Alexandru: Prin faptul că insinuați că nu înțeleg, că "sper că ați înțeles". Haideți să nu ne jucăm și să ne dăm seama amândoi că știu ce faceți. Știu ce faceți! Aceasta este o jignire în cazul în care nu vă dați seama. 

Adrian Solomon: Dumneavoastră ne jigniți pe noi în fiecare zi, doamnă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel