Violeta Alexandru, SUPĂRATĂ în ședința de Guvern. Intervenție pentru CEI care au spus ASTA
Autor: Florin Răvdan pe 22 oct, 19:21 | Guvern

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a avut o intervenţie aproape nervoasă în şedinţa de Guvern şi a transmis un mesaj anumitor persoane. 

Iată ce a răspuns ministrul, după ce premierul Ludovic Orban a întrebat-o dacă este gata ordonanţa cu privire la plata pentru părinţii din oraşele aflate în scenariul roşu. 

"Suntem gata, eram gata de acum o săptămână, dar în procedura de avizare am parcurs toate etapele necesare. Subiectul suscită, într-adevăr, un larg interes. În perioada ultimelor zile, noi aflându-ne în circuitul de avizare, a mai venit o serie de comentarii şi completări. Să îmi permiteţi să le citesc şi pe acestea. Actul normativ este gata, îl vom supune la vot. Vreau să subliniez, pentru cei care în spaţiul public au precizat că nu avem cadru legal pentru plata părinţilor că ministerul Muncii efectuează acum plăţi pentru toate situaţiile în care, în baza unui aviz DSP, o unitate şcolară în integralitatea ei sau o clasă se află în situaţia de a gestiona un focar COVID-19. Acum extindem această plată", a declarat Violeta Alexandru. 

Mai multe în VIDEO: 

Te-ar putea interesa și ....
Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri