Viorel, răspuns FULGER pentru Mirela Vaida. De ce are nasul STRÂMB? HOHOTE de râs în DIRECT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Viorel Stegaru a stârnit amuzamentul publicului și al echipei "Acces Direct", după ce a fost întrebat de ce are nasul strâmb. Iată ce a răspuns acesta. 

Vulpița și Viorel Stegaru au devenit vedete peste noapte, odată cu emisiunea "Acces Direct" și reușesc să stârnească amuzamentul tuturor, cu fiecare apariție. 

Ei bine, printre celebrele replici ale lui Viorel, există și una ușor ciudată. Mai mulți fani ai cuplului s-au tot întrebat de ce are Viorel nasul strâmb, iar misterul a fost elucidat, fiindcă Mirela Vaida l-a întrebat asta în direct. 

Iată dialogul amuzant dintre Mirela Vaida și Viorel

Astfel, întrebat dacă a pățit ceva sau pur și simplu așa s-a născut, Viorel a povestit întregul eveniment, deși amuzant, de-a dreptul dureros. 

„Ai o deviație de sept, ai nasul un pic strâmb. Așa te-ai născut, sau te-a lovit cineva? Mă întreabă multă lume și am zis să te întreb” a spus Mirela Vaida, vizibil amuzată de situație. 

„Nu, nu nu… M-am suit într-un copac și am pus pe altcineva să țină scara, eram cu drujba în mână, să tai o creangă. Ăla nu a ținut scara bine și am venit de la 4 metri, am căzut, de-asta am nasul strâmb. Am căzut pe el” a spus Viorel în direct, râzând, citează cancan.ro.

"Și poți să respiri? Ești în regulă cu el, așa, strâmb un pic?", a continuat Mirela Vaida. 

"Da, doamna Mirela", a răspuns Viorel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel