Viorica Dăncilă, anunț oficial despre soarta guvernării
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Viorica Dăncilă a făcut declarații referitoare la soarta guvernării. Ce soluții a găsit premieru pentru deblocarea crizei.

"În calitate de premier am decis să nominalizez reprezentanți ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante în urma demisiilor de la finalul lunii august. Am toată aprecierea pentru acei membri ai ALDE care au înțeles că România are nevoie de stabilitate și dincolo de interesul personal, sau de miza politică, importante sunt România și românii și au decis să respecte votul românilor.

E important să continuăm guvernarea pentru a asigura stabilitate, să ne mobilizăm pentru consolidarea imaginii României în plan extern. Mai ales când trebuie să susținem reprezentantul nostru pentru Comisia Europeană.

Am luat decizia de a nominaliza reprezentanți ALDE pentru cele trei portofolii vacante. Voi transmite către președintele României următoarele nominalizări: pentru portofoliul Mediului și viceprim-ministru, Grațiela Gavrilescu; pentru portofoliul Energiei, domnul Ion Cupa. Pentru portofoliul Relației cu Parlamentul, domnul Ștefan Băișanu. Dan Chirilă, la MAI. La Educaţie, Camelia Gavrilă. Dan Matei, viceprim-ministru", a declarat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel