Viorica Dăncilă, atac la Victor Ponta. De ce s-a renunţat la alianţa cu Pro România: Eu nu fac astfel de trocuri politice
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Victor Ponta de duplicitate şi minciună pe pagina sa de Facebook, şi a anunţat că varianta unei alianţe cu Pro România este ieşită definitiv din discuţie. 

"Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale.

Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu și îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei și-au exprimat ferm în CEX opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta", a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook. 

Viorica Dăncilă se va întâlni astăzi cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru a discuta despre viitorul coaliţiei de guvernare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel