Viorica Dăncilă, despre Ana Birchall: I-am atras atenția. Au fost mulți colegi care au sunat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă a vorbit, miercuri seară, despre Ana Birchall.

Viorica Dăncilă a declarat că opiniile Anei Birchall legate de Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție sunt unele personale și nu reflectă poziția Guvernului sau a PSD.

„Sunt păreri personale. I-am atras atenția doamnei Birchall să nu se implice în Justiție. De la alegerile europarlamentare noi am învățat că nu trebuie să ne implicăm în Justiție. Vine cu propriile idei pe care le aduce în spațiul public. Ar trebui să spună: sunt ale mele personale, nu reprezintă nici poziția Guvernului României, nici poziția PSD. Tot ceea ce ține de funcționarea Secției speciale trebuie să se discute în interiorul și de către CSM”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri seară, la TVR 1, în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache.

„Vom avea o discuție (n.r. despre Birchall). Au fost foarte mulți colegi care au sunat, care vor această discuție. Acum suntem în campanie. În primul Comitet Executiv vom discuta despre aceste lucruri. Nu aș vrea să creadă cetățenii că pozițiile doamnei Birchall legate de Secția specială sau de alte aspecte reprezintă poziția PSD”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel