Urmărește emisiunea live
Viorica Dăncilă, mesaj pentru Klaus Iohannis: Despre ipocrizie (sau oportunism politic)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie. Candidatul PSD la funcția de președinte al României îl întreabă pe Iohannis cum se potrivește retorica anti PSD de astăzi cu acțiunile de colaborare din trecut cu același partid. 

"Despre ipocrizie (sau oportunism politic):

Cum se potrivește retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de susținere a Guvernului Năstase? Sau cu acceptul de a fi propunerea domnului Geoană de premier și de a-l susține cu toate forțele în campania din 2009?

cc. Klaus Iohannis", este mesajul Vioricăi Dăncilă, alături de care a atașat următoarea fotografie: 

(w670)

Și fostul premier Adrian Năstase a prezentat, într-o postare pe blogul său, argumentele pentru care îl acuză de ipocrizie pe Klaus Iohannis, atunci când șeful statului spune că PSD a fost „o catastrofă” timp de 30 de ani. Acesta i-a reamintit președintelui Iohannis de colaborarea între PSD și Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), în Sibiu, din perioada 2001-2004.

Klaus Iohannis a precizat în mai multe rânduri că este în război cu PSD, care a guvernat împotriva românilor, care a venit cu promisiuni, însă când a ajuns la guvernare a încercat să subjuge justiția și să acapareze instituțiile statului.

De asemenea, șeful statului a refuzat o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă, în campania pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie, precizând că nu poate legitima un astfel de partid nedemocratic, relatează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel