Viorica Dăncilă, noi acuze la Klaus Iohannis: Dacă nu vrea să respecte românii şi drepturile lor, eu vreau!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj la finalul şedinţei de Guvern, prin care a anunţat planurile Executivului în viitorul apropiat. 

"Când am venit în fața românilor și am spus că sunt singurul candidat dispus să își asume guvernarea acestei țări, când am venit și am promis oamenilor că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a asigura stabilitate guvernamentală și respectarea drepturilor tuturor, mi-am asumat să lupt, să găsesc soluții, să continui în ciuda tuturor piedicilor pe care le pun cei ce sunt candidați înainte de a fi oameni de stat.

Astăzi am adoptat o hotărâre de Guvern prin care am transferat de la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul către Secretariatul General al Guvernului avizarea privind oportunitatea emiterii ordonanțelor de urgență, în sensul motivării situației excepționale, așa cum cere legea", a menţionat premierul. 

Atac la preşedintele Iohannis

"Pentru că este corect, este legal și firesc ca instituțiile să funcționeze și oamenii să nu aibă de suferit din cauza jocurilor politice ale președintelui, indiferent de cum alege să sacrifice și să nedreptățească românii pentru propria “ambiție prezidențială”.

Este simplu: dacă domnul Iohannis nu poate sau nu vrea să respecte românii și drepturile lor, eu pot și vreau. Am această situație sub control și voi face în continuare tot posibilul să asigur operativitatea Guvernului și stabilitatea țării", a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel