Viorica de la Clejani, declarațiile momentului despre Margherita: Dacă fata mea murea erați mulțumiți?
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV
Viorica de la Clejani a vorbit pentru prima dată după accidentul în care a fost implicată fiica sa. 

Viorica de la Clejani a discutat astăzi cu reporterii, în fața casei, despre fiica sa Margherita și incidentul în care a fost implicată. 

”O mamă trebuie să-și ierte copilul. Eu provin dintr-o generație care nu a auzit de droguri și nu a consmuat așa ceva. Nu am consumat așa ceva în viața mea și pe unde mă duc eu oamenii fac lucrurile astea. Și oameni cu cap, cu familii acasă. De unde să știu eu, o femeie de la țară. Am încredere în Margherita. Să lăsăm autoritățile să-și facă treaba și eu ca părinte trebuie să am grijă de el.

Ce a consumat Margherita?

Eu nu știu dacă Margherita făcea vreun tratament, știu că bea niște lucruri că uite, eu am fost sunată de diverși producători să fac reclamă. Am încercat și eu niște chestii și sincer să vă spun nu mi-a fost bine. Eu dacă nu mănânc o zi întreagă nu te mai înțelegi cu mine. Sunt mama ei. Care nu a greșit să dea cu piatra. Nu vedeți cât e rasismul de mare. Român sau țigan tot în pământ te duci. 

A cui este maimuța?

Maimuța aia nu este a noastră, este a unor prieteni. Știind că eu sunt o mare iubitoare de maimuțe mi-o mai dă din când în când. Nu cred că a fost lovită așa de tare. Ca la un copil mic, poate a luat ceva ce nu trebuie de pe jos...(...) Dacă fata mea murea erați mulțumiți? M-am consultat cu oameni de specialitate. Indiferent de ce face un copil nu trebuie să-i dai în cap. Margherita este un copil”, a declarat Viorica de la Clejani la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel