Urmărește emisiunea live
Viorica de la Clejani a ATACAT în direct reporterul Antena 3, prezent în fața casei. Imagini incredibile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Viorica de la Clejani a atacat reporterul Antena 3, prezent fața casei lor, care relata despre incidentul în care a fost implicată fiica sa, Margherita de la Clejani. Reamintim că Margherita a produs un accident astăzi în timp ce s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise. 

Roxana Ciucă transmitea live de la locuința soților de la Clejani, moment în care mama Margheritei, celebra Viorica de la Clejani a aruncat cu lapte spre ea. 

Aceasta i-a adresat și injurii și după câteva secunde a dat drumul la furtunul cu apă și a stropit-o atât pe ea cât și pe reporterul care o filma.

"Ce aveți cu noi, de ce vă comportați așa?" i-a strigat Roxana Ciucă Vioricăi de la Clejani. Cântăreața a închis apoi poarta și a continuat însă să adreseze injurii. 

Reamintim că fiica acesteia, Margherita de la Clejani a lovit cu autoturismul său o altă maşină care era parcată pe bulavardul Gheorghe Şincai din Capitală.

Imediat după producerea accidentului, poliţiştii care au ajuns la locul producerii accidentului au văzut-o pe Margherita din Clejani că nu îşi putea controla gesturile, tocmai de aceea au decis să o testeze atât pentru alcool cât şi pentru droguri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel