VIRAL: Un bărbat a făcut plajă într-un sac de celofan, în Eforie Nord. Explicația
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Captură Antena3
Foto: Captură Antena3
Imaginile în care un bărbat apare la plajă, într-un sac de celofan, fac înconjurul țării. 

'Premiul I pentru cea mai bună protecție împotriva Covid-19 ediția de vară 2021 merge la turistul de pe plaja Eforie!' - este mesajul care însoțește o imagine publicată pe pagina de Facebook 'Salvamar Eforie Nord'. 

Într-adevăr, un bărbat a făcut astăzi plajă, într-un sac de celofan, la Eforie Nord, dar nu pentru a se proteja de Covid-19. Bărbatul i-a făcut pe toți oamenii de pe plajă să se întrebe ce se întâmplă cu el și de ce a recurs la această metodă.

I s-au făcut fotografii, a fost filmat și, într-un final, s-a aflat și adevărul. 

Salvamarii s-au apropiat și au întrebat o femeie, care se afla lângă bărbat, de ce face acesta plajă într-un sac de celofan.

'Face saună pentru că el are un pic de artrită reumatoidă şi i-a explicat un medic că dacă stă la căldură, aşa, îi e bine. Şi se simte extraordinar de bine', a răspuns femeia, potrivit Antena3.

Astfel, oamenii au înțeles că bărbatul urma o formă de tratament și l-au felicitat. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Plaja mărită din Mamaia. Locul preferat de Badea a ”dispărut”

Tot pe litoralul românesc: 

Turist nudist, bătut pe plajă de un jandarm şi doi salvamari

Un turist din Ialomița aflat în vacanță la Eforie, unde obișnuiește să facă plajă „La Ciocane“, zonă frecventată de nudiști, acuză faptul că a fost agresat de un jandarm aflat în timpul liber și doi salvamari.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de duminică, 11 iulie pe plaja „La Ciocane“. Potrivit martorilor, victima ar fi fost agresată de trei persoane aflate pe plajă. Se pare că persoana agresată i-ar fi propus unuia dintre cei trei să iasă împreună, fapt ce nu i-a convenit respectivului.

În dimineața de luni, partea vătămată a depus plângere împotriva celor trei, care s-a dovedit a fi un jandarm și doi salvamari, aflați în timpul liber la momentul producerii incidentului. Ulterior, ialomițeanul s-a prezentat iar la poliție și și-a retras plângerea, scrie focuspress.ro.

Salvamar jefuit în timp ce salva o viaţă 

La începutul lunii iulie, un salvamar a fost jefuit în timp ce aplica manevrele de prim ajutor unui tânăr scos din apă. 

Întâmplarea a avut loc în timpul unei acțiuni de salvare din Costinești, implicați fiind mai mulți salvamari care au extras din apă un turist în vârstă de 18 ani. În timpul manevrelor de prim ajutor, un alt bărbat aflat în apropiere a profitat de neatenția salvatorilor și a furat telefonul unui salvamar. 

Hoțul a fost prins de un jandarm și imobilizat. Jandarmul timișorean se afla în timpul liber, în concediu la malul mării. 

Cazul a fost preluat de polițiștii constănțeni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel