Virgil Ianțu a EXPLODAT: "E ridicol, PENIBIL! Și ei tot bani au primit?!" A spus TOTUL: "Am plămânii AFECTAȚI"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 16 oct, 07:39 | Vedete

Virgil Ianțu a vorbit despre întreaga sa experiență cu COVID-19, despre starea sa de sănătate și le-a transmis un mesaj acid celor care l-au acuzat că a fost plătit să spună că are COVID-19. 

Acesta a vorbit și despre starea sa actuală de sănătatea și despre cât de mult i-au fost afectați plămânii. În plus, a reacționat foarte dur la adresa celor care l-au acuzat că a luat bani ca să spună că a fost infectat. 

"Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit?"

 

Virgil Ianțu are 49 de ani, și a dezvăluit că a avut o formă ușoară de COVID-19, iar singurele simptome cu care s-a confruntat au fost pierderea gustului și a mirosului. Conform mărturisirilor sale, primele patru zile au fost neplăcute, iar starea de rău s-a accentuat ulterior.

“Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme.

E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe Internet că am luat 60 de lei”, a spus Virgil Ianțu la PRO TV. 

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri