Virgil Popescu anunță COLABORAREA cu PSD! ”Să ne eliberăm de logica de RĂZBOI politic!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Virgil Popescu  - Ludovic Orban
Virgil Popescu - Ludovic Orban
Virgil Popescu, ministru al Economiei în Guvernul PNL, anunță că va colabora cu PSD! 

Virgil Popescu este de părere că ar fi benefică o colaborare cu PSD pentru proiectele majore. El a făcut anunțul la Antena 3. Ministrul Economiei a subliniat că e necesară implicarea tuturor partidelor parlamentare în proiectele esențiale pentru România. El a subliniat că-și dorește pe toate proiectele majore consens politic, pe lista scurtă fiind Legea offshore: ”voi discuta cu fiecare forță politică din Parlament: PSD, PMP, ALDE, Pro România. Îmi doresc semnătura tuturor liderilor politici.” 

Întrebat dacă această colaborare implică și PSD-ul, Virgil Popescu a afirmat: ”Da, sigur că da. Pe proiecte mari (...) voi merge și voi discuta în Parlament. E normal să fie așa. Haideți să ne eliberăm de logica asta de război politic. Țara trebuie să meargă înainte indiferent cine este la guvernare.” 

Totodată, în ciuda lui Florin Cîțu care considera că bugetarii trebuie să trăiască și fără vouchere de vacanță, precum și fără alte beneficii, Virgil Popescu a spus că în bugetul din 2020 vor exista și banii pentru vouchere, având în vedere chiar și o extindere către mediul privat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel