Vlad Nistor - Val Vâlcu, schimb de replici în direct: "Dați-l afară pe Voiculescu!" / "Nu se poate atâta nesimțire!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu și Vlad Nistor (PNL) au avut un schimb de replici, în direct, pe tema aglomerării din spitale, în cazul persoanelor infectate cu coronavirus. Astăzi, spitalul modular COVID-19 din Piperaa fost închis.

Schimbul de replici a avut loc în emisiunea Decisiv, prezentată de Cătălina Porumbel la Antena 3.

Vlad Nistor: Aducerea responsabilităţii individuale a unuia sau altuia, fără nicio părtinire politică, este singura soluţie, mai ales în vremuri tragice ca cele pe care le trăim. Este singura soluţia care va face ca lucrurile să fie salvate.

Val Vâlcu: Răspunderea este politică. Răspunderea politică este a premierului Cîțu, a dumneavoastră, a liberalilor, care toleraţi, vi-l asumaţi pe acel zero, magicianul care nu face nimic. A fost legendat ca un apărător al bolnavilor cu cancer şi acum îi ţine în afara spitalelor. Nu a ieşit din minister, nu este în stare să semneze un ordin. A delegat, cu laşitate, toate responsabilităţile. Cioloș, Cîțu, Voiculescu. Să spunem aceste trei nume.

Vlad Nistor: Domnule Vâlcu, să nu vă aşteptaţi să îl apăr pe domnul Voiculescu. Nu o s-o fac niciodată!

Val Vâlcu: Daţi-l, domnule, afară!

Vlad Nistor: Problema este alta!

Val Vâlcu: Nu se poate atâta nesimţire! Ministrul Sănătăţii, în această criză, este absent din România. Nu a făcut nimic. Zero a fost şi în primul mandat, acum este zero în condiții de criză.

Vezi și: Spital cu sute de locuri pentru bolnavi COVID-19, ÎNCHIS în Capitală. Firea: Asistăm la un paradox. Ce se va întâmpla cu pacienţii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel