Vlăduța Lupău s-a căsătorit într-un decor de vis: "Departe de lume"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 14 noi 2019 / 09:06 | Vedete

Foto: Facebook

Vlăduța Lupău și fotbalistul Adrian Rus s-au căsătorit într-un cadru de vis.

Vlăduța Lupău a trăit cel mai frumos eveniment din viața sa. Cântăreața de muzică populară s-a măritat cu iubitul ei, fotbalistul Adrian Rus.

Cei doi au făcut cununia civilă într-un decor de vis, chiar într-o pădure, au eliberat mai mulți porumbei albi, iar cei doi miri au ales să sosească în fața invitaților călare pe cai albi. După ce au spus DA, aceștia au fost și la biserică, pentru a-și uni destinele și în fața lui Dumnezeu.

"Am ales să spunem DA doar noi și familia! Unde? Departe de lume într-un codru uscat și superb unde doar vântul ne-a cântat, acompaniat de sunetele unei harpe iar emoțiile familiei au fost cu adevărat emoții. Pentru mine asta a însemnat cu adevărat acel "spectaculos" pe care îl caută lumea în alte părți. Totul a fost sublim și magic!", a scris artista pe Instagram. 

Cântăreața a anunțat că va face petrecerea de nuntă abia în anul 2020. 

      View this post on Instagram

Am ales să spunem DA doar noi și familia! Unde? Departe de lume într-un codru uscat și superb unde doar vântul ne-a cântat, acompaniat de sunetele unei harpe iar emoțiile familiei au fost cu adevărat emoții. Pentru mine asta a însemnat cu adevărat acel “spectaculos” pe care îl caută lumea în alte părți. Totul a fost sublim și magic! 12 Noiembrie 2019 ❤️

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau) onNov 13, 2019 at 2:41am PST

      View this post on Instagram

De azi pentru totdeauna! ..la bine și la greu.. TE IUBESC ❤️

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau) onNov 12, 2019 at 7:23am PST

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri