Vocea României, sezonul 9. Premiu uriaș pus în joc
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Vocea Romaniei sezon 9
Vocea Romaniei sezon 9
A început Vocea României, sezonul 9, unde Irina Rimeș, Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu promit să facă un show de zile mari. 

În ceea ce privește premiul pus în joc de Pro TV pentru sezonul cu numărul nouă al concursului, viitorul câștigător va încasa, pe lângă trofeu, și un cec în valoare de 100.000 de euro.

Irina Rimeș, probleme cu banii


Despre importanța banilor a povestit și jurata Irina Rimeș, care a dezvăluit că a fost o perioadă în care a fost nevoită să cânte pe străzile din Belgia, pentru a face rost de bani.

"Îmi aduci aminte când eu şi soţul meu ne-am luat inima în dinţi şi am plecat în Belgia. Am adunat fix 110 euro, atât cât costa biletul de autobuz, nu aveam bani de avion. Nu aveam bani nici măcar să mergem la baie. Am ajuns la Frankfurt şi stăteam ca proştii pe scaune şi ne ţineam să ajungem la o benzinărie, unde puteam merge la baie gratis. Am ajuns în Belgia, am cântat acolo pe stradă. Mergeam cu pălăria şi strângeam bani de la oameni", a povestit Irina Rimes la "Vocea României".

Vocea României 2019, sezonul 9 a început vineri, 6 septembrie. Tudor Chirilă, Smiley, Horia Brenciu și Irina Rimes fac parte din juriul acestui sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel