Voiculescu a dat un răspuns greu de înțeles despre sacrificarea Andreei Moldovan. După pauza de publicitate, s-a sucit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Andreea Moldovan / Captură video, arhivă
Andreea Moldovan / Captură video, arhivă
Ministrul demis al Sănătății, Vlad Voiculescu, a vorbit vineri seară despre „sacrificarea” secretarului de stat Andreea Moldovan.

Într-o discuție despre Ordinul cu noile criterii de carantinare și demiterea Andreei Moldovan, Vlad Voiculescu a spus că „un om impecabil, un profesionist impecabil (n.red. Andreea Moldovan) nu a primit un singur avertisment, un singur telefon, nu a avut ocazia să aibă o singură discuție cu premierul.”

„Am avut o discuție cu domnul Barna în care mi-a spus că a fost chemat de către premier pentru o discuție și s-a întrebat ce va vrea premierul. Știa că există o oarecare tensiune. I-am spus că premierul nu mi-a răspuns la telefon încă de după accidentul de la Victor Babeș. De atunci, nu mi-a răspuns la mesaje, la apeluri. S-a întrebat dacă premierul va solicita retragerea sau un alt timp de comunicare sau o discuție” - poate părea că Vlad Voiculescu vorbea despre Andreea Moldovan aici, dar nu, a menționat că se referea la Ordinul cu noile criterii de carantinare. 

Vlad Voiculescu a menționat apoi că „domnul vice-premier Barna poate să aibă opiniile dânsului, dar eu n-aș fi fost de acord (n.red. cu demiterea Andreei Moldovan). Am avut o discuție despre ceea ce ar putea să ceară premierul și i-am spus că, în principiu, nu văd cum ar putea premierul Cîțu să ceară lucrul ăsta. Mi se pare rezonabil, dacă hotărâm că este o eroare, să discutăm despre măsuri pentru a corecta acea eroare.”

Despre „sacrificarea Andreei Moldovan” și discuția cu Barna, Vlad Voiculescu a precizat că vice-premierul „a spus că cine știe, poate premierul o să solicite lucrul acesta. Am discutat și i-am spus că putem discuta și dacă e ceva de corectat, putem să corectăm. Sigur că poți să discuți cu premierul țării dacă consideră că există o problemă, sigur că trebuie o discuție cât se poate de aplicată... Nici doamna Moldovan, nici eu, n-am avut parte măcar de o singură discuție legată de subiectul acesta. 

Ministrul demis al Sănătății a fost întrebat din nou dacă el ar fi fost de acord cu „sacrificarea Andreei Moldovan”. „Ce întrebare e aceasta? Nu s-a pus problema și dacă s-ar fi pus, ar fi fost o decizie extrem de dificilă și ar fi fost a doamnei Moldovan.”, a răspuns el.

După pauza de publicitate de la Digi24, Vlad Voiculescu s-a sucit și a spus că nu ar fi sacrificat-o pe Andreea Moldovan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel