Voiculescu, atacuri în rafală la Cîțu, în ziua ”bilanțului”: ”Un premier care-și bate joc”. L-a comparat cu Tudorel Toader
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro
Vlad Voiculescu a lansat mai multe atacuri la adresa lui Florin Cîțu, după ce premierul l-a demis.

"- Premierul României s-a transformat în primul epidemiolog al țării.

- Gestionarea pandemiei a avut parte de câteva episoade pe care publicul le-a realizat mai puțin. Premierul României aproape niciodată nu a discutat cu Ministerul Sănătății.

- Premierul României a lansat targeturi, ținte, fără să discute cu nimeni.

- Premierul României a vorbit despre lucruri pe care nu le cunoștea, lucruri despre care nu s-a sfătuit cu nimeni din Ministerul Sănătății.

- Ne-am pomenit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe pe care nu a construit-o, nu a cunoscut-o, și pe care și-a permis să o evalueze exact ca și Tudorel Toader acum câțiva ani.

- Ne-am întâlnit cu un Corp de Control care a aruncat acuzații neîntâlnite în lumea civilizată. Un Guvern care transmite către Parchet lucruri pe care nu le prezintă public.

- Un premier care dă un semnal și semnalul acesta e mai important decât acuzațiile în sine, care sunt ridicole. semnalul în sine este că un om din administrația publică, dacă vreți, din sistemul de sănătate, semnalul este că dacă vrei să aperi interesul public, dacă vrei transparență, trebuie să te temi. Dacă deranjezi pe cine nu trebuie, dacă deranjezi un anumit sistem de privilegii, atunci sistemul va acționa împotriva ta, cu tot ce are.

- Deschiderea școlilor este un succes al acestui Guvern, dar dintr-un efort comun, s-a transformat într-o pasare continuă a vinii către MS.

- Partenerii de coaliție au folosit accidentele Foișor și Babeș.", sunt doar câteva dintre atacurile lui Vlad Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel