Vosganian îl acuză pe Mircea Diaconu. A creat CONFUZIE. Se ferea ca dr*cu` de tămâie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Politicianul a explicat unde a greșit Mircea Diaconu în campania sa electorală, în cursa pentru Cotroceni.

Varujan Vosganian a dat explicații despre campania pentru alegerile prezidențiale a lui Mircea Diaconu, candidat susținut inițial de PRO România și ALDE, spunând că a creat confuzie prin fuga sa de liderii politici.

„Cu Mircea Diaconu s-a întâmplat așa: el a venit foarte bine pe un culoar independent, pe care l-a fructificat la maxim. Relația lui cu cele două partide a fost ambiguă. Pe de o parte, partidele îi făceau afișajul, îl ajutau, i-au pus oameni în birourile electorale, pe de altă parte, el se ferea ca dr*acu de tămâie să apară cu liderii de partide, ceea ce a creat o anumită confuzie”, a spus Varujan Vosganian, exclusiv pentru DC News.

M-au sunat din străinătate să mă întrebe unde e ALDE pe liste

„De pildă, au fost colegi care m-au sunat din străinătate să-mi spună unde e ALDE, că ei nu știu unde să voteze. Peste asta, poate că alegătorii au un sentiment că Mircea Diaconu vrea doar să joace un rol de candidat și nu să câștige cu adevărat, pentru că mesajele pe care le-a dat el, unele foarte ferme în ceea ce privește realitățile noastre, și de pe poziția unui bun-simț, nu păreau foarte motivante din perspectiva unui om care are conștiința faptului că va conduce, într-o bună zi, România”, a adăugat Vosganian.

Sindromul „Titanic vals”

„A fost sindromul Titanic vals. Vă amintiți de Spirache care-i ruga pe alegători să nu-l voteze. E, în piesa lui Tudor Mușatescu a mers. La români merge mai greu dacă românilor nu le dai sentimentul că chiar vrei să câștigi”, a mai spus politicianul.

Vezi mai multe în video de mai jos:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel