Primar REALES, EXCLUS din PNL. A RECUNOSCUT. De la ce a pornit TOTUL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un primar reales a fost suspendat din funcție. Iată care este motivul și de la ce a pornit totul. 

Primarul comunei ieșene Mogoșești Siret, Damian Butnariu, care a recunoscut că a făcut sex cu două tinere în Primărie, a fost reales în funcție.

Conform unor surse politice, rezultatele finale arată că Damian Butnariu a primit 555 de voturi, contracandidatul său, Radu Pârlea de la PMP 417 voturi, iar Daniel Grozavu (PSD) - 335.

A recunoscut în instanţă

Primarul comunei Mogoşeşti Siret a recunoscut în instanţă, unde era audiat ca martor într-un dosar în care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori şi complicitate la viol, că a întreţinut relaţii sexuale cu două fete chiar în sediul Primăriei. Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpaţi.

„Martorul a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei, cu numita (..) şi cu persoana vătămată (...), care i-au fost aduse de către inculpatul (...) plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei", se arăta în motivare, citează Mediafax.

Vrea să se suspende din PNL

După ce faptele au apărut în presă, primarul a scris pe Facebook că e mândru de ceea ce a făcut ca edil şi că are puterea să recunoască dacă greşeşte. De asemenea, edilul anunţa că vrea să se suspende din PNL.

Ulterior, edilul a fost exclus din PNL Iaşi în cadrul Biroului Politic Judeţean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel