VREMEA în Capitală - Prognoză meteo SPECIALĂ actualizată pentru acest weekend
Autor: Mircea F. Cristian pe 27 dec 2019 / 22:52 | Vremea

Temperaturile în Capitală vor scădea în weekend, când vor apărea precipitaţii mixte şi sub formă de ninsoare începând de sâmbătă după-amiaza.

VREMEA în Capitală - Temperaturile în Capitală vor marca o scădere de la o zi la alta, începând de vineri seara, ajungându-se la minime de minus 2 grade, iar de sâmbătă vor cădea precipitaţii mixte şi, ulterior, sub formă de ninsoare, potrivit unei prognoze meteorologice speciale pentru municipiul Bucureşti, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 27 decembrie 2019, ora 22:00 - 29 decembrie 2019, ora 22:00.

VREMEA în Capitală - Potrivit meteorologilor, cerul va avea înnorări şi temporar vor fi precipitaţii, cu precădere în a doua parte a zilei de sâmbătă (28 decembrie) şi pe parcursul zilei de duminică (29 decembrie). Acestea vor fi la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu viteze la rafală de până la 25-30 km/h.

VREMEA în Capitală - Valorile de temperatură vor marca o scădere de la o zi la alta. Astfel, maxima de sâmbătă va fi de 4-6 grade, iar cea de duminică de 1-3 grade. Temperaturile minime se vor situa în intervalul minus 2 - 0 grade.

VREMEA în Capitală - În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informaţiile meteorologice.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri