VREMEA în DECEMBRIE: Cum va fi de Crăciun. Prognoza meteo pe o lună
Autor: Irina Constantin pe 02 dec 2019 / 18:55 | Vremea

Vreme

ANM a publicat prognoza meteo pentru luna decembrie 2019. 

Conform prognozei meteo pe o lună, publicată de ANM, în săptămâna de Crăciun, se anunță temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei, iar precipitațiile vor fi specifice perioadei. 

VREMEA în DECEMBRIE. Prognoza meteo 2-9 decembrie 2019

 

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în regiunile estice va fi deficitar. În restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi apropiate de celenormale pentru acest interval.

  VREMEA în DECEMBRIE. Prognoza meteo 9-16 decembrie 2019 

 

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în nordul extrem al țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

VREMEA în DECEMBRIE. Prognoza meteo 16-23 decembrie 2019

 

Temperaturile medii se vor situa peste cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

 

VREMEA în DECEMBRIE. Prognoza meteo 23-30 decembrie 2019

 

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toată țara.

Te-ar putea interesa și ....
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri