Vremea în weekend. Elena Mateescu anunță maxime până la 18 grade Celsius. Semnal până la jumătatea lunii aprilie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Elena Mateescu, director ANM, anunță vreme frumoasă și caldă, apropiată de normalul climatologic pentru sfârșitul lunii martie. 

ANM, prognoza meteo în weekend

”În acest weekend și săptămâna viitoare, vom avea temperaturi maxime care se vor încadra între 9 și 17-18 grade Celsius. Vom mai avea minime negative în special în depresiunile din estul Transilvaniei sau în partea nordică a țării. Vor coborî temperaturile la -5 - 0 grade Celsius, inclusiv în Capitală, unde este posibil să avem, la periferie, -2... -1 grad în următoarele dimineți. Dar, pe parcursul zilei, vor fi în creștere, caracterizând o vreme frumoasă și caldă, apropiată de normalul climatologic pentru sfârșitul lunii martie. Ploi vor fi în partea de nord-vest a țării, la munte urmează precipitații mixte.

ANM, prognoza meteo în aprilie

Actualizarea pentru următoarele patru săptămâni indică pentru săptămâna 29 martie - 5 aprilie, în general, temperaturi ușor mai ridicate față de această săptămână și o tendință de deficit a cantităților de precipitații și acest semnal pare să se mențină până la jumătatea lunii aprilie, după care, a doua jumătate a lunii aprilie vine cu valori de temperaturi apropiate de normal, iar tendința de deficit rămâne de interes și pentru săptămâna 19-26 aprilie” a spus Elena Mateescu, director ANM, într-o intervenție la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel