Vremea până pe 8 februarie 2021. Temperaturile vor fi peste cele normale în două săptămâni din patru
Autor: Rodica Mitu pe 12 ian, 08:31 | Vremea

Vreme / Foto Pexels

Meteorologii anunţă cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. 

Săptămâna 11 – 18 ianuarie

 

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

Săptămâna 18 - 25 ianuarie

 

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, local mai coborâte în regiunile sudice și centrale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest.

Săptămâna 25 ianuarie – 1 februarie

 

Temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru acest interval, posibil ușor mai ridicată în extremitatea de sud și de sud-est a țării. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general excedentar, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

Săptămâna 1 – 8 februarie

 

Valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Te-ar putea interesa și ....
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri