Vremea, schimbare radicală în următoarele zile
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ploile vor acoperi toată țara
Ploile vor acoperi toată țara
Administrația Națională de Meteorologie anunță o schimbare majoră a vremii în următoarele zile.

Începând de luni, temperaturile scad semnificativ în zonele vestice, pe unde o să plouă consistent. În restul teritoriului vom avea soare  găsim soare, cu temperaturi ridicate pentru acerastă lună și ploi trecătoare.

Marți, ploile abundente vor acoperi tot teritoriul țării, mai abundente în jumătatea de vest a țării. Vântul va avea intensificări iar maximele vor ajunge până la 25 de grade în Bărăgan, în vestul Dobrogei și în Moldova.

Miercuri se anunță vreme rece în nordul și nord-vestul țării, ploi locale și un vânt mai insistent. În celelalte zone, vremea se îmbunează, apare soarele dar va fi răcoare; se vor înregistra cel mult 19 grade în Lunca Dunării.

București

În București ziua de luni aduce vreme frumoasă,  temperaturile  fiind în creștere și după prânz se vor înregistra în jur de 24 de grade. La noapte e posibil să apară ceață și minima va ajunge pe la 12 grade.

Marți, se strică vremea și se face mai răcoare. După-amiaza se adună norii și apar averse însoțite de descărcări electrice. Vântul se întețește pe parcursul zilei și la amiază vor fi cel mult 22 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel