Whatsapp va introduce o nouă funcție. Care sunt noile opțiuni ale aplicației
Autor: DCNews Team pe 17 feb, 14:03 | Info utile

Sursa Pixabay

WhatsApp va avea o nouă funcție. 

Serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp va avea o nouă funcție, care permite citirea mesajelor mai târziu. În timp ce utilizatorii continuă să se concentreze asupra confidențialității și noilor termeni, a căror acceptare a fost amânată până pe 15 mai, WhatsApp propune noi caracteristici, conform Mediafax. Cea mai recentă idee este un instrument care va permite chiar și celor mai distrați să nu rateze niciun mesaj.

Funcția, care, după toate probabilitățile, va fi numită „Citește mai târziu”, va permite marcarea mesajelor pentru a fi citite mai târziu. Aplicația va trimite un memento, amintindu-le utilizatorilor de mesajele de citit. Aplicația ar fi utilă mai ales pentru acele persoane care fac parte din grupuri în care conversațiile sunt foarte active. Această funcție ar oferi posibilitatea de a citi calm toate mesajele din urmă, după un simplu memento.

Conform WABetaInfo, funcția nu este încă disponibilă, dar va apărea în curând. Pentru a putea fi folosită, trebuie selectat chatul dorit și apăsat până se deschide meniul dedicat. În acest moment, putem alege opțiunea „Citiți mai târziu”, ceea ce  permite salvarea mesajelor pentru a fi citite ulterior.

Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri