William și Harry, declarații diferite despre Prințesa Diana. Lucrul neașteptat învățat de la Lady Di: Nici nu îndrăzneam
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prinții William și Harry au făcut dezvăluiri despre mama lor, Prințesa Diana.

Prințesa Diana și fiica secretă ascunsă de Familia Regală: Camilla e furioasă. Sarah i-ar lua locul lui William, ce i-ar fi cerut Regina Elisabeta

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la nunta dintre Prințesa Diana și Prințul Charles și aproape 24 de ani de la moartea Prințesei. Mai mult, pe data de 1 iulie, Prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani.

În puţinul timp pe care Lady Di l-a avut alături de fiii săi a fost o mamă veselă şi pusă pe şotii, detalii evidențiate chiar de fiii ei. În plus, aceasta era elegantă, luminoasă şi empatică, însă când se afla în familie, foarte jucăuşă şi rebelă.

Prințul Harry regretă interviul cu Oprah. Duncan Larcombe: E rănit și furios. Este dintr-o bucată!

Cunoscută ca prinţesa inimilor, Diana a fost şi este încă unul dintre cei mai iubiţi oameni de pe planetă.

În documentarul "Diana, mama noastră: Viaţa şi moştenirea sa", Harry şi-a amintit unul dintre motto-urile preferate ale Dianei.

"Era un părinte năzdrăvan. Chiar aşa m-a învăţat: Poţi fi cât de năzdrăvan vrei, important este să nu fii prins. Venea să ne vadă cum jucam fotbal şi ne strecura dulciuri în şosete. În spatele uşilor închise, era o mamă drăgăstoasă şi o persoană amuzantă. Era ca un copil", a spus el.

Prințul William, furios pe Meghan Markle: "Nu o va ierta niciodată!" Detaliu sensibil din Familia Regală, legătură cu Kate Middleton

Ce a spus William despre amintirile cu Prințesa Diana

Ducele de Cambrige şi-a amintit, amuzat, cum le trimitea felicitări haioase la şcoală.

"A vrut să se asigure mereu că dincolo de statutul regal şi reflectoarele care sunt pe noi, vom duce o viaţă cât se poate de normală. Îi plăcea să scrie bileţele amuzante, mereu găsea ceva jenant despre care râzi când vorbeşti. Nici nu îndrăzneam să le deschid la şcoală, ca să nu le vadă profesorii şi elevii", a spus Prințul William, potrivit okmagazine.ro

Cei doi frați au spus la unison că mama lor deborda de entuziasm, energie şi căldură și că era liantul dintre ei, un liant de care ar fi bine să îşi reamintească acum, când relația lor este destul de tensionată după decizia lui Harry și a lui Meghan Markle.

Prințul William, avertisment pentru Harry. Ceartă după înmormântarea Prințului Philip. Jan Moir: De ce naiba să-l ierte?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel