Wolverhampton - Liverpool 1-2. Cormoranii sunt neînvinși de 40 de meciuri în Premier League
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Formația engleză Liverpool este neînvinsă de 40 de meciuri în Premier League, după ce a înfrânt Wolverhampton Wanderers.

Liverpool a ajuns la 40 de meciuri fără înfrângere în Premier League, după ce a învins Wolverhampton Wanderers cu 2-1, pe Monlieux Stadium, datorită lui Roberto Firmino, conform Sky Sports.

Reușita brazilianului, venită cu 6 minute înainte de finalul meciului, a tranșat o partidă dificilă pentru cormorani, care au trebuit să înfrunte o prestație excelentă a gazdelor. Însă, Liverpool a reușit să țină piept și rămâne neînvinsă, cu 16 puncte peste locul doi și cu un meci restanță.

Wolves, un adversar pe măsură

Echipa lui Jurgen Klopp a deschis scorul în primele 8 minute, Trent Alexander-Arnold servindu-l pe Jordan Henderson dintr-o lovitură de colț. Cu toate acestea, Wolves a revenit în meci la 6 minute după pauză, prin reușita lui Raul Jimenez, servit de Adama Traore.

Portarul brazilian Alisson a apărat poarta lui Liverpool, intervenind foarte bine de două ori la scorul 1-1, în timp ce Mohamed Salah și Firmino au trecut pe lângă readucerea în avantaj a cormoranilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel