WonderPuck 2019. Trei zile de spectacole la Cluj, 9 țări participante
Autor: Ema Apostu pe 11 aug 2019 / 08:59 | Teatru - Dans

Imagine cu rol ilustrativ

Festivalul Internațional Stradal WonderPuck își va desfășura cea de-a treia ediție în perioada 13-15 septembrie 2019, în două piețe centrale din municipiul Cluj-Napoca, precum și în curtea Castelului Bánffy din localitatea Bonțida. 

Spectatorii vor avea parte de spectacole de circ, acrobație și multe momente interactive, toate cu participare gratuită. Vor participa la festival artiști din Ungaria, Italia, Turcia, Rusia, Olanda, Spania, Republica Moldova, Marea Britania și România, scrie ziuadecj.realitatea.net. Trupele autohtone se vor reuni la Cluj din toate colțurile țării, mai precis din București, Brașov, Oradea, Satu Mare, Alba Iulia, Sibiu și Arad.

Ediția a treia va aloca un spațiu mai mare spectacolelor pentru adolescenți și tineri în Piața Muzeului. De asemenea, vor fi îmbinate artele vizuale cu arta teatrală. Vor fi vernisate, astfel, mai multe expoziții ale artiștilor clujeni atât în Piața Muzeului, cât și în Piața Unirii.

Vor avea loc ateliere cu activități destinate întregii familii, dar și workshop-uri adresate actorilor și studenților de la facultățile de profil, în baza parteneriatului cu Universitatea de Arte și Design (UAD) din Cluj-Napoca. Între acestea se numără workshop-ul „Hänneschen-Theater" care va fi susținut de Frauke Kemmerling, managerul Teatrului ,,Hänneschen" din Köln.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Teatru - Dans Vezi toate articolele
Crossuri parteneri