WTA. Halep, declarație TARE: De fiecare dată când îl voi supăra, voi dona 200 de dolari!
Autor: Andrei Itu pe 14 Martie, 12:40 | Tenis

Simona Halep - foto: Simona Halep @simonahalep - FB

Site-ul WTA: Simona Halep a făcut una dintre cele mai tari declaraţii ale anului

Simona Halep primeşte aprecieri şi atunci când nu joacă. Sportiva noastră a fost în centrul atenţiei pe site-ul WTA, cu o declaraţie făcută în timpul turneului de Mare Şlem de la Australian Open. Halep a fost marcată de incediile care au mistuit pădurile din Australia şi a decis să acorde o sumă de bani la finalul competiţiei. Asta a şi făcut. Pentru fiecare moment în care l-a enervat pe antrenorul Darren Cahill, românca a donat 200 de dolari.

WTA a decis că declaraţia Simonei e printre cele mai tari ale anului

 

„Ei bine, ştiţi că iubesc Australia, dar de asemenea, ştiţi că nu reuşesc prea mulţi aşi. Promisiunea mea este ca, de fiecare dată când îl voi supăra pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, voi dona 200 de dolari. În acest fel vreau să strâng mai mulţi bani (n.r.: pentru victimele incendiilor)”, spunea Simon Halep la Australian Open.

Circuitul WTA a fost oprit din cauza coronavirusului. Prima competiţie care figurează în calendar este cea de la Stuttgart, din perioada 20-26 aprilie. Simona Halep şi-a anunţat prezenţa la competiţia din Germania, dar rămâne de văzut cum va evolua răspândirea coronavirusului. Sunt şanse ca şi aceasta să se amâne, aşa cum s-a întâmplat cu Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota şi partidele din Fed Cup, potrivit Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Tenis Vezi toate articolele
Crossuri parteneri