WTA, mesaj în limba română pentru Simona Halep, după nuntă
Autor: Andrada Oana pe 16 sep, 19:22 | Tenis

Simona Halep / Foto: Captură video, arhivă

WTA a transmis un mesaj în limba română pentru Simona Halep, după ce sportiva s-a căsătorit cu Toni Iuruc. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie, într-un cadru privat în staţiunea Mamaia.

Cei doi miri au spus 'Da' într-un loc inedit, într-un spaţiu special amenajat pe plajă, în imediata apropiere a clubului unde are loc petrecerea. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac.

Site-ul oficial al circuitului de tenis feminin, WTA, a remarcat cele întâmplate și a publicat o știre despre căsătoria Simonei Halep. 

Titlul începe cu 'Felicitări Simo!'. Cititorii WTA au fost informați apoi că fostul număr 1 mondial s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, în Constanța.

'Simona Halep ştie cu siguranţă cum să dea o petrecere! Cuplu a sărbătorit evenimentul alături de prieteni şi de familie', a scris, printre altele, WTA.

Pe WTA au apărut și o parte din pozele și clipurile postate de Simona Halep pe rețelele de socializare. 

          Vezi această postare pe Instagram                      

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

          Vezi această postare pe Instagram                      

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

De ce a făcut Halep nunta miercuri

Simona Halep și Toni Iuruc sunt din familii de machedoni. Cei doi au încercat mereu să ducă obiceiurile mai departe. Tradiția la machedoni spune că nunta trebuie să înceapă miercurea și să se termine abia luni, iar fiecare zi de petrecere are un ritual diferite.

Ce meniu au avut Simona Halep și Toni Iuruc

Potrivit fanatik.ro, "Corner tradiţional românesc" a fost primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii și-au putut alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu lipseşte şi un fel de mâncare machedonesc.

Pe lista de aperitive, invitaţii au parte de câteva preparate de lux, printre care se numără “scoici Saint Jaques” sau “foie gras”, dar şi trei tipuri de tartar.

Evident, de la petrecere nu puteau lipsi băuturile, iar cei doi miri au beneficiat de un open bar cu băuturi fine, rafinate, elegante, de lux, printre care s-au regăsit şampania Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.

Vezi AICI lista completă a celor peste 21 de preparate pe care le-au oferit invitaților. 

Simona Halep şi Apostol Gabriel Iuruc, cunoscut sub numele de Toni Iuruc, formează un cuplu din anul 2019, cei doi apărând în public pentru prima oară la turneul de Grand Slam de la Wimbledon din acel an, când Simona a cucerit trofeul.

Tenis Vezi toate articolele
Crossuri parteneri