WTA Stuttgart, sferturi de finală. Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
WTA Stuttgart, sferturi de finală. Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova / Sursă foto: Facebook Simona Halep
WTA Stuttgart, sferturi de finală. Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova / Sursă foto: Facebook Simona Halep
Jucătoarea română Simona Halep, a doua favorită a turneului WTA de la Suttgart (Germania), o va avea ca adversară în sferturile de finală ale acestei competiţii, dotată cu premii totale în valoare de 565.530 de dolari, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova.

Joi, în optimile de finală, Alexandrova a reuşit să o învingă cu 6-1, 7-5 pe elveţianca Belinda Bencic, cap de serie numărul 8, după ce Halep trecuse tot în două seturi, 6-1, 6-3, de cehoaica Marketa Vondrousova.

Simona Halep şi Ekaterina Alexandrova s-au întâlnit de trei ori până acum în circuitul profesionist, avantajul fiind de partea rusoaicei, care a învins-o de două ori pe reprezentanta ţării noastre, ultima oară anul acesta, în sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy de la Melbourne (6-2, 6-1).

Tot joi, ucraineanca Elina Svitolina a acces în sferturile de finală după ce a dispus cu 7-6 (7/4), 6-3 de favorita gazdelor, germanca Angelique Kerber, dublă campioană la Stuttgart (2015, 2016). Svitolina se va lupta pentru un loc în semifinale cu cehoaica Petra Kvitova, favorita numărul 7, care a eliminat-o miercuri pe grecoaica Maria Sakari (6-3, 3-6, 6-3), notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel