X Factor 2021. ”Adi nu va putea fi înlocuit niciodată, dar trebuie să continuăm!”
Autor: Rodica Mitu pe 10 sep, 13:48 | Magazin

Cargo și Bikers for Humanity vor deschide cea de-a doua ediție X Factor.

Cargo și Bikers for Humanity vor deschide cea de-a doua ediție X Factor, vineri, de la ora 20.30, la Antena 1 cu un moment emoționant, un omagiu adus artistului Adi Bărar. 

„Adi nu va putea fi înlocuit niciodată, dar trebuie să continuăm. Sper să învățăm ceva din experiența asta, pe unii ne-a lovit mai tare decât pe alții, dar sper să reînvățăm să iubim și să trăim”, a declarat solistul Cargo, Adrian Igrișan.

Fondatorul trupei, Adi Bărar, a murit în luna februarie a acestui an după ce a fost infectat cu COVID-19. Adi Bărar a fost internat în spital în 25 februarie, iar foștii săi colegi de trupă scriau pe pagina oficială de Facebook că starea lui este mai fragilă decât și-ar fi putu închipui.

Moment emoționant la X Factor

În memoria sa, trupa Cargo și Bikers for Humanity au susținut un moment emoționant pe scena X Factor. Cum vor reacționa jurații Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei, cei de acasă pot vedea astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă și săptămâna următoare în porție dublă, luni și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri