Yasmine, noua iubită a lui Pepe?! REVOLTĂ în online: Bă fraților, pe bune?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pepe a rupt tăcerea despre noua iubită. 

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și chiar dacă pe plan profesional se bucură de un mare succes, în ceea ce privește viața personală, cântărețul nu este un mare norocos.

După două mariaje eșuate, Pepe încă are speranța că va reuși să iubească din nou la aceeași intensitate așa cum a făcut-o și până acum, și că își va găsi partenera lângă care să poată trăi până la sfârșitul vieții.  

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a dezvăluit că este în căutarea unei femei alături de care să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. La doar câteva săptămâni de la despărțirea de mama fiicelor sale, artistul vorbește despre o nouă iubită. 

Cine este Yasmine

În urmă cu aproximativ o lună, Pepe a fost surprins alături de o șatenă la un local exclusivist din București. Cei doi păreau că se înțeleg foarte bine, iar acum lucrurile sunt mai clare ca niciodată.

Pepe și Yasmine, așa cum o cheamă pe noua sa cucerire, s-au sărutat în public, fără să le pese de privirile celor din jur.

Potrivit viva.ro, noua parteneră a lui Pepe este cunoscută în rândul vedetelor din Capitală, dat fiind faptul că este un make-up artist căutat.

Yasmine și Pepe se cunosc de câțiva ani, dat fiind faptul că ea l-a machiat pentru un videoclip.

Acum, situația între cei doi devine din ce în ce mai serioasă. Nici Pepe, nici Yasmine nu au oferit vreo declarație despre posibila lor idilă, dar imaginile vorbesc de la sine. 

Tânăra a colaborat cu mai multe nume mari din industria muzicală.

Mai mult, aceasta a activat și ca model și a urcat pe mai multe podiumuri din România și a prezentat ținute pentru mai mulți designeri. 

Pepe, revoltat după informațiile din presă. Care e adevărul cu Yasmine

"Salutare, am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt într-o relație cu o fată, Yasmine. Bă fraților, nici nu știu cum arată! Nu vreau să… chiar nu vreau să vă spun. Mă, dar pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cineva și pac, știre. Pe bune? Poate că, poate că nu e cazul… Oricum, sunt liber să fac ce vreau, da?", a declarat Pepe, pe InstaStory.

"Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare"

"Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat", a spus Pepe pentru Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel