UPDATE 2: Aplicația TikTok a scăzut la nota 1,1. Copiii români s-au aliat să ridice rating-ul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Războiul dintre YouTube și TikTok a ajuns la cote maxime, iar fanii comunității deținute de Google au făcut tot posibilul pentru a desființa platforma chineză populară printre adolescenți.

UPDATE 2 20.05.2020

Nota oficială de pe Magazinul Play a scăzut la 1,1, însă a fost ridicată înapoi la 1,3 după ce mai mulți utilizatori au început să dea 5*. Printre aceștia sunt foarte mulți copii.

„Este cia mai tare aplicatie de pe pamant eu am numai 10 ani si nu am avut cont asa ca i lam furat pe alui mama hahaha si acum fac Tik Tok - uri ma cheama @*********4love sa imi dati inimioare si cati mai multi abonati sau cum se numesc papa.”, se arată într-o recenzie de 5*, venită din România.

„Ba dacă se închide tik tok ma duc la aia de la rediti și ii bat de nu mai știu ce sunt cu ei tota lumea 5 stele pls”, se mai arată într-o altă recenzie needitată, preluată direct de pe Google Play Store.

UPDATE 20.05.2020

La doar 24 de ore distanță, fanii indieni au reușit să coboare la 1,3 nota aplicației din Magazinul Play al Google.

Știrea inițială 19.05.2020

Războiul dintre YouTube și TikTok a ajuns la cote maxime, iar fanii comunității deținute de Google au făcut tot posibilul pentru a desființa platforma chineză populară printre adolescenți, transmite presa din India.

Popularul creator de conținut indian Carry Minati a urcat pe YouTube un videoclip în care l-a făcut praf pe TikTokerul Amir Siddiqui, însă materialul a fost șters de pe platforma Google. Acest lucru nu le-a convenit milioanelor de fani ai lui Minati, care au început un nou hashtag #BanTikTok (interziceți TikTok, n.r.).

2* de la 4,6*

Odată cu noua mișcare a fanilor indieni, aplicația TikTok de pe Magazinul Play a primit milioane de recenzii negative, iar nota medie a scăzut de la 4,6 la 2,0 cât ai clipi. Acest lucru dă dovadă de un sens de comunitate foarte puternic printre utilizatorii aplicațiilor clasice precum YouTube sau Reddit, față de aplicațiile folosite mai mult de copii, precum TikTok.

„Acest lucru înseamnă război, TikTok! Reddit nu-ți va permite vreodată să te desfășori!", a transmis cel mai recent utilizator care a dat o stea din cinci aplicației TikTok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel