Zamfir, analiză DEVASTATOARE: Nu vreau să-mi imaginez patru ani cu Orban, Cîțu și Anisie conducând România!
Data publicării:
Autor: Daniel Zamfir
WhatsApp
Daniel Zamfir / Foto Agerpres
Daniel Zamfir / Foto Agerpres
La preluarea primului mandat de președinte, Klaus Iohannis a vorbit despre programul ”România educată”. Catalogat de experți drept o însăilare de platitudini, a fost,  totuși, singurul program propus de președinte în șase ani de zile.

Evident că programul nu are corespondent în realitate, mai ales dacă privim cum tratează ”Guvernul meu” Educația. În mod real, nimeni nu avea așteptări, dar acum liberalii redefinesc școala. Clădirea în care generații de copii obișnuiau să învețe, devine secție de vot, în primul rând, și mai apoi școală.

Închidem școlile, dar facem alegeri

Valul doi al pandemiei este mult mai puternic decât primul. Avem peste 4.000 de infectări zilnice. Ca orice lucru întâmplat în ultimul an, și valul doi al pandemiei prinde guvernul PNL nepregătit, iar măsurile impuse sunt haotice. Încă de la preluarea guvernării, PNL a avut un singur scop – organizarea alegerilor locale și parlamentare cât mai repede. Am văzut cu toții că după alegerile din 27 septembrie numărul infectărilor a explodat. Pentru liberali viața românilor nu contează, contează doar funcția și beneficiile.

Acum, guvernul Orban merge pe aceeași linie. Închidem școlile, pentru că mersul fizic la școală în foarte multe zone a devenit un risc, dar ținem alegerile pe 6 decembrie. Clădirea școlii devine bună doar pentru a fi folosită ca secție de vot. Atunci pericolul scade pentru că așa s-a decretat la Cotroceni.

Școală online fără tablete și programă

În ”România educată”, ”Guvernul meu” se dovedește pe zi ce trece mai incompetent. A reușit într-un singur an să distrugă economia. Prin deciziile luate a reușit să pună pe butuci sistemul medical, pe care în februarie îl voia privatizat, iar acum distruge și educația.

Este inacceptabil că din martie până în prezent, guvernul Orban nu a fost capabil să achiziționeze tablete școlare pentru toți elevii din mediile defavorizate. Ca să ducă la paroxism lipsa de interes pentru educație, aflăm de la Monica Anisie că nu există încă nici programă adaptată pentru școala online. În mai puțin de un an au distrus economia, au vrut să privatizeze sănătatea și au ignorat educația. Nu vreau să-mi imaginez patru ani cu Orban, Cîțu și Anisie conducând România !

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel